15 minute de relaxare , GARNIER

15 minute de relaxare , 15 minute de frumusețe.

Maștile in cazul meu fac parte dintr-un întreg ritual de răsfat la care mă întorc ori de cate ori simt nevoia de relaxare și de liniște. Am descoperit și testat de ceva vreme cele trei măști de la Garnier , care se prezintă sub forma unui șervețel foarte bine îmbibat in produs . Masca prezintă două ”foițe” albă și albastră, iar pe spatele ambalajului , este prezentat aplicarea corectă a maști și anume ; înlăturarea filmului protector albastru , fixarea măști in funcție de dimensiunea feței , relaxare timp de 15 minute, iar la final indepărtarea maști și ștergerea excesului de serum.

Moisture+ Freshness (pentru ten normal si mixt) Este prima mască pe care am încercat-o deoarece eu am tenul mixt destul de gras și țin sa vă anunț că și-a facut treaba cum trebuie. Este una dintre măștile mele preferate. Este infuzată cu extract de ceai verde, recunoscut pentru proprietăţile sale de matifiere și este concepută pentru a lăsa pielea cu aspect mat și pori inchiși.

131fc-tissue-mask-green-freshness_garnier

Masca Moisture+ Aqua Bomb (pentru ten deshidratat) este infuzată cu extract de rodie ce împrospătează şi revigorează pielea, oferindu-i rehidratare intensă, un aspect mai luminos. Masca aceasta include și o cantitate de silicon, un ingredient mai controversat, dar cu un efect extraordinar în acest caz lăsând pielea pregatită ca după aplicarea unui primer.

e82dc-tissue-mask-blue-dehydrated_garnier-1

Moisture+ Comfort (pentru ten uscat si sensibil) are o infuzie de extract de muşeţel, cu proprietăţi emoliente şi calmante la nivelul pielii, lasand tenul hidratat . Cum am spus mai sus eu avand tenul destul de gras probabil vă intrebați de ce am încercat și această mască, care nu are deaface cu tenul meu. Ei bine, am folosit-o pentru ”reducerea” roșeții de pe frunte si pomeți . Și sincer , face o treaba minunată.

8e989-tissue-mask-pink-comfort_-garnier

Le-am încercat pe toate trei și le-am achiziționat din nou deoarece îmi plac foarte mult iar pielea rămane hidratată,elastică și luminoasă. Prețul disponibil pentru aceste produse este în jur de 10 lei. Conform descrierii oficiale Garnier cantitatea de produs din măști – 32 grame de produs – și oferă hidratare pentru o săptămână intreagă.

Garnier a cam dat lovituraaa….

Bacio !

5 gânduri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s