Sarcina si nasterea

Totul a început când am aflat că sunt însărcinată,am facut un test,în secunda doi au apărut două lini, în secunda trei am început să plâng de fericire,uimire,panică etc… iar în secunda patru Robert de langă ușa de la baie (bineînțeles că și-a dat seama de rezultat) mă întreabă destul de relaxat : – Acum de ce plângi ??? (Whaatt??)

Am fost amândoi foarte fericiți, ne-am dorit de mult un copil chiar dacă suntem așa de tineri ♥ ni-l doream pentru că iubirea noastră nu mai încăpea în două inimi…ne trebuia o a treia inimă.

A doua zi am fost la prima ecografie care a rezultat că aveam în jur de 5/6 săptămani, bebe încă nu se vedea era doar un cerculeț mic și drăguț pe monitor. Din acel moment perioada mea de femeie însărcinată doar începea.

Nu am fost o mămică norocoasă, primele trei luni mi le-am petrecut destul de mult timp în pat vs baie din cauza stărilor de greață dar așa cum au venit așa de repede s-au și dus. În schimb am fost norocoasă că, mi-am simțit fetița la 14 săptămâni pentru prima dată. Nu pot să vă descriu senzația pe care am avut-o, bucuria din suflet, zâmbetul larg de pe fața mea, doar o mămică știe despre ce vorbesc.

La 18 săptămâni am aflat că minunea din pântecul meu este o FETIȚĂ, îmi amintesc când m-am ridicat de pe patul din cabinet, m-am uitat în ochii lui Robert, m-am uitat să-i văd reacția…știi când ai ochii plin de lacrimi dar îi ți în tine ca să nu vadă nimeni că plângi dar tu deabea mai vezi? Ei bine așa erau ochii lui, cu emoție m-a întrebat : – E fetiță? și i-am dat din cap că da. ♥

Lunile au trecut repede, mă simțeam din ce în ce mai bine, mișcările micuței erau din ce în ce mai puternice, mereu când Robert ajungea de la lucru micuța începea să miște și îi placea la nebunie când îi vorbea și o mângâia. Și mi-am dat seama că legătura dintre ei doi era foarte puternică…iar acum după naștere nu mai vorbesc. TATĂ-FICĂ

Toată sarcina a decurs foarte bine, atât fizic cât și psihic. Eram foarte energică,umblam mai toată ziua, dormit după masă? Ce-i aia??? :)) Pregatirile pentru bebelușă le-am început înainte cu două luni ca ea să apară pe lume, eram așa de nerăbdători.

Am dorit mereu să nasc natural, nu îmi era frică de durere,travaliu etc. Abea așteptam acest lucru.

Până când…am fost la ultimul control, unde doctorița a remarcat că, placenta mea era îmbătrânită și cu foarte mult calciu depus în aceasta. Fapt ce din păcate pentru mine a adus la cezariană, nu a fost decizia mea ci a doamnei doctor…așa că am decis să fac ce este mai bine pentru copil și să o ascult pe dânsa.

Luni am fost la ultimul control, Marți dimineața am intrat în sala de operație.

Spre uimirea mea totul a decurs foarte repede, știu că doamna doctor de la anestezie era langă mine mereu,vorbeam și la un moment îmi spune felicitări…iar eu Cee?? și aud primul plânset al micuței mele Evelinam dat startul lacrimilor,râului de lacrimi de fericire, imediat doamna doctor mi-a arătat îngerul pe care-l țin acum în brațe, era asa de micuță și plângea de numa numa. A fost cântărită,măsurată etc și adusă mie, langă obrazul meu pâna când doamna doctor termina ce mai avea de facut. Avea un miros de.. RAI , era și este o frumusețe rară așa cum orice părinte își vede copilul, o pupam și plângeam odata cu ea….o iubim.

După aceea am fost duse amandouă în salonul în care am stat patru zile.(Am fost din prima zi în picioare după cezariană,m-am recuperat foarte repede iar durerile nu au fost atât de groaznice precum am auzit că sunt. Depinde de la femeie la femeie. Trebuie foarte multă mișcare pentru o recuperare cât mai rapidă). Am fost așteptate de Robert în primul rând și de rude. Am alăptat-o imediat iar după 6 ore micuța a fost dusă la prima ei băiță. După cele patru zile viața de familie adevărată a început cu pași repezi dar foarte siguri.

Îi mai mulțumesc încăodată lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și lui Robert bineînțeles.

Cu drag, mami!

4 gânduri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s