Echipamente pentru bebeluș – TOP 5

Pe lângă mobilier, vei mai avea nevoie în camera copilului de câteva obiecte esențiale sau doar practice pentru îngrijirea lui.

1 SCAUND DE MAȘINA

Vei avea nevoie de un scaun de mașină adecvat pentru nou-născuți ca să-ți aduci bebelușul acasă de la spital sau de la maternitate. Ideal este ca scaunul să aibă un ham (centură) de sigurantă în 5 puncte. Aceasta trebuie instalat cu fața spre spatele mașinii,pe un loc care nu este dotat cu airbag.

2 LEAGĂN

Leagănul este o invenție minunată. Este bun mai ales pentru a liniști bebelușul seara când este ahitat,,suficient pentru a-ți permite să iei cina. Asigură-te că are centuri de sigurantă ca bebelușul să nu cadă. Totodată este util și un balansoar pentru bebeluși, eu îl folosesc când Evelin este trează și vreau să o țin în siguranță langă mine în timp ce fac altceva.

3 CĂRUCIOR

Oferta de cărucioare este foarte variată, dar numai landourile și cărucioarele cu pliere plată sunt potrivite pentru nou-născuți. Cărucioarele pliabile sunt mult mai practice și există modele diverse pentru un singur copil,pentru gemeni și chiar pentru mai mulți copii,precum și pentru copii cu dizabilități. Cărucioarele cu pliere plată sunt de obicei solide si majoritatea sunt potrivite pentru nou-născuți; aceștia trebuie să stea întinși pe o suprafată orizontală căptușită și confortabilă. Modelele mai scumpe au capotină și confortabilă. Modelele mai scumpe au capotină rabatabilă,un scaun reglabil în mai multe poziții și un coș pentru cumpărături destul de mare sub scaund. Noi am optat pentru modelul 3 în 1 și anume cel cu landou.scaund de mașină și model sport. Pe piață sunt o mulțime de modele așa că rămâne la alegerea ta pe care o preferi.

4 MONITOR

Un monitor pentru bebeluși îți permite să=l auzi pe copil când nu este în camera ta. Este recomandat să cumperi unul dacă nu poți să-l auzi pe copil plângând din patul tău sau din altă parte a casei; altminteri, nu este necesar.

5 HRĂNIREA BEBELUȘULUI

Pompă manuală

În funcție de decizia pe care ai luat-o – de a hrăni copilul la sân sau cu biberonul – ai nevoie de echipamente adecvate. O pompă cu baterii te ajută să te mulgi mai repede și mai ușor.

Pompă electrică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s