Update 6 luni | baby Evelin

Azi Evelin a împlinit 6 luni, nu pot să cred cât de repede a trecut ultima luna. De la ultimul update despre Evelin am observat schimbari atat de mari. Încep să-mi dau seama cat de repede incepe să crească și să devină independentă. Wai.
Dințisorii încă nu i-au aparut dar pe zi ce trece mânuțele și jucăriile sunt tot în guriță așa că mă aștept în orice moment să-i apară.
Și da, am tuns-o pentru că părul ei nu era egal în toate părțile așa că mi-am luat inima în dinți și am tuns-o la 0 fără să zic la nimeni nimic…îi tare drăguță iar când părul o să crească o sa fie muuult mai bogat si bineînțeles egal.

SOMNUL

Despre somn…ce pot să zic…sunt zile și zile, uneori doarme de la 19:00 seara până la 7:00 dimineata altădată nu doarme mai nimic sau se trezește din două în două ore.

Peste zi doarme de la 9-10 dimineata până pe la 11-12 și de la 13-14 maxim până la 16 dar destul de rar se întâmplă acest aspect.

Trebuie să o înțeleg că nu mereu îi este somn la ora care vreau eu să doarmă, e normal…lucrurile se vor schimba când o să mai crească, când o să pot să-i explic etc.

Mancarea

Eeeeiiiii, DA! Am început diversificarea…DOAMNEEE!!! Ce frică mi-a fost, dar micuța mea până în momentul de față a mâncat tot ce i-am dat și anume : morcov, banană cu iaurt, cereale cu lapte, biscuiți în lapte și cam atat, momentan. Îmi place de ea… nu a respins mâncarea ba chiar te face să înțelegi că mai vrea. Principala ei mancare încă este laptele praf, mânâncă la 3 ore în jur de 180-210 ml.

Activitati

Evelin e o fire foarte activă, nu stă o clipă în loc mereu are nevoie de ceva nou, mereu explorează. Am încercat să o lăsăm pe o pătură jos să se joace cum vrea ea…dar nu prea funcționează. În pat, cănd stă lângă mine sau Robi nonstop se rostogolește și ne iubește de numa numa. În schimb, încă îi place mult în leagăn…acolo pot zice că stă în jur de o ora maxim.

Ușor,ușor începe să stea în fund, se împinge și se întinde după lucruri, vorbeste cum știe ea și ne pupă minute în șir…pfai, o ador. La Robi stă atât de dulce în brațe, îl iubește foarte mult. Iar când eu sau el suntem plecați de acasa și ne revede toată vibrează de fericire și întinde mânuțele să o luăm în brațe. Of,puișorul meu!

Și să nu uit…este primul nostru Crăciun în 3 ❤❤❤ Te iubim mult Evelin, mulțumim lui Dumnezeu că ni te-a dat.

Ne auzim cu un alt update la 8 luni ❤

2 gânduri

  1. Evelin este o frumusete de copil și a avut șansa să aibe parte de părinți care o iubesc și de bunici tineri care sânt topiti după ea. Fiecare zâmbet al ei este un dar si o mulțumire pentru mine. Va iubesc !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s