Trusa de machaj

Iată,fără îndoială, un accesoriu pe care speri să-l poți avea cât mai repede, unul dintre cele care te vor ajuta să simți că devii femeie. Nimic uimitor aici: o trusă de machiaj nu e altceva decât făgăduiala frumuseții.

Ne-o închipuim plină de flaconașe și de recipiente drăguțe, toate menite să ne facă minunate. Încă din negura vremurilor, această imagine este bine ancorată în spiritul feminin: trusa de machiaj este azi cufărul cu licori magice al vrăjitoarelor de odinioară, în versiune sexy.

O TRUSĂ PLINĂ DE PUTERE

Datorită ei, ne simțim mai frumoase, mai puternice. Bine dosită în geantă sau rucsac, ne conferă încredere. Îți dorești deci și tu să ai una a ta, în care să poți avea la îndemână toate secretele frumuseții. De acord, dar fii sinceră: chiar ai nevoie de zeci de produse cosmetice de dimineața până seara?

RECIPIENT ȘI CONȚINUT

Nu uita că, în materie de decorațiuni corporale, puțină moderație nu strică niciodată. Și mai cu seamă la vârsta ta, ar fi păcat să semeni cu paleta vreunui pictor înplină acțiune. Pentru a avea o trusă de machiaj demnă de o tânără fată – altfel zis un accesoriu util și de senzație, grație căruia să nu riști să capeți înfățișarea unui apaș pornit la luptă, iată câteva sfaturi de urmat.

  • Alege o trusă nu prea mare și, preferabil, nu din plastic, ci dintr-un material textil: este mai rezistentă și, de multe ori, mai drăguță. În plus, o vei putea curăța în mașina de spălat rufe.
  • Poți pune în ea: balsam hidratant pentru buze
  • un gloss sau un ruj matt
  • mascara
  • un fard de obraz în nuanțe palide
  • un fard de sprâncene 
  • o pilă de unghii cu vârful ascuțit

  • Dacă ai tenul acneic, înlocuiește anticearcănul cu un stick corector anti-roșeață (anticomedogen special pentru tenul tânăr) și, eventual, un produs care usucă coșurile. 
  • Verifică în mod regulat starea trusei tale și a produselor pe care le conține. Ai grijă să le cureți des pe toate. Nu numai că așa este mai igienic, dar îți va lasa impresia că ai o trusă mereu nouă!

Sper că ți-a plăcut și ți-a fost de ajutor ;-*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s