Blogmas 19 – Top 4 documentare impresionante

De când mă știu îmi place la nebunie să descopăr lucruri noi sau să știu ce se mai întâmplă în lumea asta atât de mare. Așadar, azi am să vă prezint 4 documentare de care am rămas plăcut surprinsă.


Evil Genius

Este un documentar pe NETFLIX recent apărut.
Pe măsură ce urmăriți documentarul, veți vedea că povestea începe cu un om ce livra pizza dar care este luat ostatic, având o bomba legată în jurul gâtului și fiind obligat să jefuiască o bancă. Lucrurile iau o întorsătură la 360 de grade iar finalul este de neașteptat.

Aileen Wuornos

Este un alt documentar de pe NETFLIX dar care-l puteți găsi și pe google. Defapt sunt 2…unul din 1992 și unul din 2003. Aileen se îndrăgostește nebunește de o puștoaică iar pentru o a întreține începe să ucidă fiecare bărbat care o asaltează de pe marginea orașului (centură). Fiecare bărbat moare în cele mai urâte chinuri iar ea ajunge unul dintre cel mai de temut criminal feminin în serie.

Arthur John Shawcross

Arthur a fost un criminal american în serie. A comis majoritatea infracțiunilor sale când a fost eliberat din închisoare într-un regim de libertate condiționată după ce a fost condamnat pentru omuciderea culpabilă a doi copii și a ucis o serie de femei. Cazul său a ridicat multă critică asupra sistemului de justiție din SUA.

Amanda Knox

Amanda Marie Knox (născută la 9 iulie 1987) este o femeie americană care a petrecut aproape patru ani într-o închisoare italiană, după condamnarea ei pentru uciderea din 2007 a lui Meredith Kercher, o colegă de studenți de schimb care și-a împărțit apartamentul. În 2015, Knox a fost achitat definitiv de către Curtea Supremă de Casație italiană. Ea până în ziua de azi consideră că este nevinovată…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s