Dragă Mirela

Azi vreau să fac un lucru mai special…și anume o scrisoare de la mine pentru mine pe care vreau să o repostez anul viitor. Iar anul viitor când o voi reposta vreau să bifez tot ce am realizat în 2019.

21/12/2018 Ora 20:12

Dragă Mirela,

Mirela din anul 2019, Ciao! Sper că ești fericită, fericită cu adevărat. Știu că e greu să fii fericit mereu, până la urma urmei este imposibil să ai tot timpul zâmbetul pe buze. Dar totuși, sper să ești mândră de tine și de ceea ce ai realizat în acest an pentru a crește și a deveni mult mai puterică și mai aproape de persoana pe care visezi să o devii. În primul rând, sper că ai facut ceva cu sănătatea ta…știi că e cea mai importanta. Amintește-ți mereu că ești specială iar corpul și mintea ta trebuie îngrijite, atât din interior cât și din exterior. Mânâncă mai sănătos și mergi la sala cât de des poți, ai grijă de tine. O vei face pentru Mirela din viitor, o vei face pentru tine. Învață să-ți organizezi timpul, studiul mult mai bine decât o faci acum, învață să ai răbdare și să nu mai fii atât de pretențioasă la mâncare. Dacă ai dat greși sau nu vei reuși tot ce îți propui eu oricum voi fii mândră de tine. Nu uita de zilele de relax, nu uita de zilele cu Robi, doar tu și el nu uita de tine. Mai mult de atât sper că te simți bine în noul apartament și de viața pe care o ai acum. O viață în trei…tu, Robi și Evelin. Să știi ca ei sunt cele mai importante persoane din lume care te iubesc și îți vor doar binele. Sper că ai trăit, ai trăit cu adevărat și ai reușit să rămâi persoana pe care eu o cunosc de 21 de ani…o Denisa plină de viață, pozitivă care ar râde toată ziua și ar da sfaturi oricui.  Ai grijă de tine! Sper că lucrezi în fiecare zi la fericirea ta, este singurul lucru care contează. Îți doresc un an nou fericit!

Cu drag, Mirela din trecut.

5 gânduri

  1. Dragă Denisa îți doresc să poți să realizezi tot ce ti-ai propus și să fi mereu cu zâmbetul pe buze. Să fi sănătoasă, să simți mereu că ești iubită și apreciată. Și da, să nu mai fi așa pretențioasă la mâncare. Un an nou fericit plin de împliniri si realizări.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s