Ce aplicații folosesc pentru editarea pozelor pe telefonul mobil

Hello dear, acesta este primul articol pe anul 2019. Am intrat în noul an atât de greu…parcă totul merge cu încetinitorul dar de acum sper să ne vedem cât de des posibil.

Așadar, precum se vede în titlu azi am să vă arat câteva aplicații pe care eu le folosesc când îmi editez pozele pe telefonul mobil.

Zic să încep…

VSCO – Este una din aplicațiile mele preferate. Conține o mulțime de  filtre atât gratis cât și cu plată. Totodată, poți să îți personalizezi  singur editarea dorită pentru toate pozele. Pe  langă filtre mai conține și o multitudine de moduri pentru editat ( contrast, lumină, saturație etc)

Snapseed – este o aplicație mai profi. Îți trebuie puțin timp să îi înțelegi toate funcțile dar face o treabă excelentă. După părerea mea, snapseed se bazează mai mult pe detalii fapt ce face pozele să arate de invidiat. Găsim o gramadă de moduri utile cât și câteva filtre. Un aspect interesant este modul HDR SCAPE sau modul Portret și îți poți personaliza textul dorit într-o mulțime de culori,aspecte sau îl poți chiar opacita.

Lightroom CC – este tot o aplicație super profi care se aseamănă destul de mult cu Photoshop. Aspectele cele mai importante pentru mine sunt: face o treabă bună la lumină și anume…dintr-o lumină întunecată deschide și clarifică destul de bine poza. Vă la un exemplu mai jos

Țin să menționez că poze de sus este editată pe Pc. Lightroom este un program de editat foarte popular pe PC și majoritatea „celebritaților” editează pozele în acest format. Iar al 2-lea aspect sunt PRESETELE și anume crearea dorită a unor culori care se vor copia pe toate pozele dorite… pentru a avea un feed cât mai curat și original.  Un mic secret – o scurtă căutare pe Youtube și vă puteți descărca  singuri presetul dorit fără a mai fi nevoie să creați singur acest lucru. 

HUJI – este o aplicație automată. Faci poza iar aplicația îți editează singură poza.Bineînțeles, cu editarea specifică HUJI. Singurul dezavantaj este că nu putem edita pozele din telefon ci doar cele create pe loc în aplicație.

Nebi – este o aplicație de efecte: – lini albe, lumini și câteva filtre în genul HUJI. Este o aplicație care a fost și probabil încă o  să mai fie destul de populară și de efect și în acest  an.

Sper că articolul meu să vă fie de folos. Dacă vă interesează cum îmi editez pozele pentru story-le pentru instagram aștept mesajele voastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s