TOP 5 FONDURI DE TEN PREFERATE

Bună dragilor, astăzi am revenit cu un subiect mult așteptat și anume fondurile de ten. M-am gândit să vă prezint cinci fonduri de ten preferate pe care eu le recumpăr mereu.

Bineînțeles că din aceste 5 fonduri există unul de top, cel puțin din perspectiva mea, iar acesta este…

1. FIT me! MAYBELLINE

De când am descoperit acest fond de ten pur și simplu nu mă mai pot despărți de el. Prin simplu fapt că: rezistă foarte bine pe tenul meu, nu se strânge și nu încarcă tenul. După aplicare devine ușor mat, perfect pentru un ten gras ca și al meu și pe lângă toate astea DA minimalizează porii.

2. L`Oreal Accord Parfait

Finish-ul este semi mat și are particule de sclipici. Nuanțele cu subton galben și neutru sclipiciul este auriu, iar cele cu subton roz sclipiciul este roze. Se aplică și se întinde ușor, are o acoperire medie, rezistă bine pe ten, NU se strânge.

3. L’oreal infallible 24h matte

O, Da! Acest INFAILLIBLE este un fond de ten SUPER-MAT. Când îl folosesc nu mai simt nevoia să mai aplic pudră. Acoperirea este medie spre mare și nu se strânge pe ten, iar despre rezistență nu m-a dezamagit.

4. Estee lauder double wear stick

Nu am încercat niciodată Estee Lauder în formulă originală, doar în cea stick. Nu cred că este o mare diferență între ele dar cu siguranță formula stick se termină mult mai repede decât cea în sticluță. Acoperirea este mică spre medie fapt ce face ca tenul să se simtă atât de liber și defel încărcat cu un finish natural.

5. Kiko skin evolution

Acest fond de ten îl pot asemăna cu Estee Lauder 100%. Acoperirea parcă, parcă este puțin mai mare, aspectul este la fel de natural, nu se strânge și rezistă pe o durată de 5-6 ore.

Acestea sunt cele 5 fonduri de ten pe care eu recumpăr mai bine de trei ani și niciodată nu m-au dezamagit. Informatiile sunt simple și clare. Dacă dorești mai multe informații despre un produs scrie-mi mai jos și am să fac un articol special.

Tu ce fond de ten folosești?

9 gânduri

  1. Eu nu m-am împăcat deloc cu Fit Me de la Maybelline și am mai avut experiențe neplăcute și cu alte fonduri de ten de la ei. Acum folosesc L.A. Girl Pro Coverage,a fost bun în sezonul rece însă am să ma îndrept către unul mai mat în curând, mulțumesc pentru sugestii.

    Apreciat de 1 persoană

  2. eu am unul de la youarecosmetics am dat 6lei pe el 😅 habar nu am daca e bun ca inca nu m.am dat cu el…dar pare ca mi se potriveste nuanta 🙂 in rest…din acestea enumerate de tine nicinnu am visat inca sa.mi cumpar

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s