Perna ortopedică care mi-a îmbunătățit durerea de spate.

După o lună și ceva de pauză din tot ce înseamnă online am revenit cu un articol despre un produs care sper să vă fie de folos, deoarece mie mi-a schimbat viața.

De când am devenit mămică viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Pe lângă toate bucuriile pe care Evelin mi le aduce în viața mea, mai sunt și unele lucruri care nu sunt tocmai ceea ce îmi doream și anume durerea de spate.

Nu știu dacă am scris în articolele anterioare dar Evelin până acum adormea legănată sau în brațele mele fapt ce aducea la o tensiune destul de mare asupra coloanei mele. Fiind o mămică tânără am zis că totul e de moment și lucrurile o sa revină la normal dar nu a fost așa. Am ajuns să mă prezint și la spital cu anumite dureri care nu aveam de unde să stiu că sunt din cauza durerilor de spate, abea după aceea am aflat. Dar asta este o altă poveste.

Am lasat-o baltă și am zis când o sa am timp și când o sa ma documentez cum trebuie o să iau o hotărâre în tot ce înseamnă sănătatea mea. Până într-o zi când am primit un mesaj de la side sleeper cu dorința de a-mi trimite produsul loc. Bineînteles, înainte de a confirma că accept produsul lor, am dat o fugă pe site-ul lor să văd despre ce este vorba. La prima vedere m-am bucurat când am vazut această pernă ortopedică pentru durerea de spate și m-am decis să îi acord o șansă.

Am încercat perna din prima seară de când am primit-o…fapt ce a dus la o schimbare majora în viața mea. De ce zic asta? Pai…prima senzație pe care am avut-o a fost postura pe care perna a dat-o corpului meu și anume corpul a căpătat o postură dreaptă iar coloana nu mai era tensionată și durerea dispărea treptat. Ceea ce m-a facut să înțeleg că pe lângă legănat și alte nebunii, postura mea în timpul somnului nu era tocmai corectă.

A trecut mai bine de o lună de când folosesc perna și situația s-a ameliorat vizibil și pe lângă acest fapt am început să fac și câteva exerciții pentru coloană. Perna de la side sleeper a fost și este de mare ajutor, iar venirea ei a venit exact la fix, când decizia mea era să las totul baltă și să îmi rezolv problemele ”când o sa am timp”.

Perna ortopedică pentru genunchi :

  1. ELIMINĂ TENSIUNEA DIN ZONA LOMBARĂ
  2. REDUCE DURERILE LOMBARE, SCIATICE ȘI CRAMPELE MUSCULARE
  3. ÎMBUNĂTĂȚEȘTE CIRCULAȚIA SÂNGELUI
  4. PROTEJEAZĂ GENUNCHII PRIN SPAȚIUL CREAT ÎNTRE PICIOARE
  5. PREVINE ROTIREA ȘODURILOR
  6. PREVINE TENSIUNEA MUSCULARĂ A PICIOARELOR
  7. AJUTĂ FEMEILE ÎNSĂRCINATE SĂ AIBE O POZIȚIE ODIHNITOARE.

Am uitat să vă spun că această perna conține spumă cu memorie ceea ce ajută la un somn odihnitor și confortabil pe lângă cele menționate mai sus.

Sper să vă fie de ajutor acest articol și ne revedem data viitoare.

Acest produs/articol nu este sponsorizat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s